Credite nevoi personale - Credite de nevoi personale fara garantii

Banca:
Denumire produs:Imprumutul pentru nevoi personale - standard - dobanda medie
Valuta:LEI
Marja peste dobanda de referinta:11.49 %
Tip dobanda:fixa
Comision acordare/analiza:0
Comision de administrare:
Comision de gestiune FNGCIMM:0 lei /an
Comision evaluare apartament:0 lei
Alte comisioane:
Conditii de acordare credit:

Dobânda fixa este cuprinsa între 6,49%/an si 16,49%/an (DAE de la 7.22% la 17,80%) și este personalizata în funcție de suma, optiuni, perioada creditului, istoricul relației cu banca, venitul realizat, ratele în derulare și comportamentul de plata etc.


De exemplu, la o dobânda fixa de 8,49%/an, pentru un credit de nevoi personale de 20.000 lei, pe 5 ani, daca refinantezi un credit de la alta banca si vii cu salariul la noi: Rata fixa: 411 lei/luna; Zero comision de analiza și administrare credit; Valoare totala platibila: 24.615 lei; DAE = 8,83%.


În cazul în care nu (mai) încasați venitul în cont, pentru același credit: dobânda fixa 9,99%/an; Rata fixa:425lei/luna; Zero comision de analiza și administrare credit; Valoare totala platibila: 25.491 lei; DAE = 10,46%.Cost lunar asigurare (se adauga opțional la rata) 28 lei. Perioada ofertei: 17 februarie – 30 Aprilie 2020


(actualizat in 05.03.2020)


Oferta de dobânda fixa la Impumutul pentru nevoi personale variaza între 6,74%/an (care include reducerea fața de dobânda de baza oferita de opțiunile pentru asigurare, încasarea venitului în cont la BCR și refinanțare) si 16,24%/an (DAE de la 7,22% la 17,51%) și este personalizata pentru fiecare client în parte în funcție de nevoile sale, suma și perioada creditului, istoricul relației cu banca, venitul realizat, ratele în derulare și comportamentul de plata etc.


REDUCERI DE DOBÂNDĂ: o reducere 0,5 puncte procentuale daca optezi pentru asigurarea opționala care îți ofera protectie extinsa pentru situatii neprevazute o reducere 1 punct procentual daca îți primești salariul sau pensia în cont la BCR sau optezi acum pentru asta o reducere 1,5 puncte procentuale daca vii la noi cu salariul sau pensia și îți refinanțezi cel putin un credit de la alta banca − ZERO comision de analiza si administrare credit Pentru rambursari în avans, comisionul de rambursare anticipata va fi de 0,5% sau 1% din valoarea rambursata, în funcție de perioada ramasa pâna la scadența creditului.


(actualizat in 23.02.2020)


Oferta de dobânda fixa la Impumutul pentru nevoi personale variaza între 6,99%/an si 16,24%/an (DAE de la 7,22% la 17,51%) și este personalizata pentru fiecare client în parte în funcție de nevoile sale, suma și perioada creditului, istoricul relației cu banca, venitul realizat, ratele în derulare și comportamentul de plata etc. IRCC = indicele de referința pentru creditele acordate in moneda naționala, care este aplicabil creditelor în lei cu dobânda variabila. În cazul creditelor garantate cu ipoteci imobiliare, clientul va suporta cheltuielile de constituire si publicitate a garantiilor, asigurarea de imobil (dupa caz). Suma maxima pe care o poți primi este de 110.000 lei și variaza in funcție de produsele bancare pe care le deții, precum și de gradul de îndatorare existent la momentul solicitarii creditului. Poți solicita creditul pe termen scurt sau lung, astfel: Pe 5 ani pentru împrumuturile noi, precum și a celor destinate refinanțarii împrumuturilor acordate de BCR și/sau de catre alte banci dupa data de 31.10.2011 Pe 10 ani pentru refinanțarea împrumuturilor acordate de BCR și/sau de catre alte banci înainte de 31.10.2011 BCR îți pune la dispoziție și un pachet opțional de asigurare prin intermediul BCR Asigurari de Viața pentru a beneficia de protecție în cazul unor evenimente neprevazute, precum: incapacitate temporara de munca, invaliditate totala sau deces. Pentru acest tip de credit este acceptat maxim un coplatitor. Acte Necesare Daca ai veniturile raportate la ANAF si încasate în contul curent la BCR: Fara documente de venit (doar semnare Acord de interogare la ANAF) În cazul în care veniturile curente sunt mai mari cu 20% fata de veniturile din anul anterior, banca va poate solicita documente suplimentare În cazul veniturilor din pensii este necesara prezentarea Deciziei de pensionare definitiva. Daca nu ai veniturile raportate la ANAF (salariații MAI, MApn, SRI, SIE, SPP, Poliției comunitare, Jandarmerie, salariații penitenciarelor sau ai altor unitați cu caracter special) Adeverința de salariu (doar daca clienții nu încaseaza salariul în cont la BCR) Daca ai venituri din pensie ce nu sunt raportate la ANAF: Talon de pensie recent sau extras de cont curent (doar daca pensia nu se încaseaza în cont la BCR) Decizia de pensionare definitiva BCR admite în calcul si alte tipuri de venituri: venituri obtinute de client din activitati independente, alte venituri pe perioada determinata încasate de persoane fizice (din alte surse), venituri obtinute din contracte individuale de munca/contracte de îmbarcare ale navigatorilor, alte venituri (renta viagera, burse doctorale, postdoctorale etc.) Solicita în orice unitate BCR lista completa a documentelor necesare pentru obtinerea creditului, personalizata în functie de destinatia creditului tau! (Actualizat in 11.10.2019)