Credite nevoi personale - Credite de nevoi personale fara garantii

Banca:
Denumire produs:Credit de realizari personale fara ipoteca - valori intre 20.001 si 50.000 lei, dobanda fixa, standard
Valuta:LEI
Marja peste dobanda de referinta:14.99 %
Tip dobanda:fixa
Comision acordare/analiza:250lei
Comision de administrare:5 lei /luna
Comision de gestiune FNGCIMM:0 lei /an
Comision evaluare apartament:0 lei
Alte comisioane:
Comision unic pentru servicii suplimentare:180
Conditii de acordare credit:
Ai minim 18 ani (maxim 70 la maturitatea creditului) si nevoie de un imprumut rapid? Alege Creditele de Realizari Personale de la UniCredit Consumer Financing:

Poti obtine intre 1.500 si 100.000 de lei;
Termenul pentru rambursarea sumei e la alegerea ta: intre 6 si 60 de luni;
Nu solicitam avans, garantii sau codebitori;
Poti opta pentru dobanda fixa sau variabila;
Acceptam o gama foarte larga de venituri: salarii, pensii, contracte de navigator, etc.
In functie de nevoile tale, poti atasa creditului si alte produse complementare precum asigurare de viata (care te poate proteja in cazul unei imposibilitati de plata)1, iar daca virezi salariul sau pensia intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank beneficiezi de reduceri la dobanda.

Minus 2 puncte procentuale la dobanda creditului in conditiile virarii veniturilor din salariu/pensie intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank
Minus 2 puncte procentuale la dobanda creditului daca atasezi asigurarea de viata
In plus, in functie de suma de care ai nevoie, poti obtine extra reduceri.1Asigurare de viata cu prima finantata emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A.prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-194913.

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), contractat cu asigurare de viata cu prima finantata, impreuna cu un card de credit UniCreditCard Principal/Premium si in conditiile virarii veniturilor din salariu/pensie intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank in valoare de 100.000 lei, pe 60 de luni: rata dobanzii anuala variabila de 7,99% (IRCC* + 5,33% marja creditorului) / fixa de 8,99%, comision de analiza dosar 250 lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 2.229,81 lei / 2.284,74 lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata optionala cu prima finantata, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare), valoarea totala platibila 133.788,60 lei, / 137.084,51 lei, DAE 12,80%/ 14,01%. Pentru acordarea Creditului de Realizari Personale fara ipoteca trebuie sa incheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank S.A. ("Banca"), in cazul in care nu aveti deja un cont curent deschis la banca (costurile aferente acestuia nu sunt incluse in DAE, urmand sa fie agreate direct cu Banca. Detalii pe www.unicredit.ro sau in sucursale).

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificata sau revocata in orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta.

*IRCC, valabil la 01.10.2019

(actualizat in 15.10.2019)