NOUTATI CREDITE

ING devine putin mai transparenta in reclamele la credite, dar nu vrea sa fie un model de corectitudine pe piata bancara

ING Bank a devenit putin mai transparenta in reclamele la credite, dupa criticile Bancherul.ro si probabil si ale altora, poate si dupa controalele Autoritatii pentru Protectia Consumatorului (ANPC), insa nu vrea sa devina un model de corectitudine pentru piata bancara.

... citeste toata stirea

Curtea Constitutionala a transformat legea darii in plata intr-o lege suprema de protectie sociala a consumatorilor, care schimba filosofia creditarii de acum inainte si implicit riscurile bancilor

Motivarea deciziei Curtii Constitutionale privind legea darii in plata a adus o noutate cu totul diferita fata de primele declaratii, in care se spunea ca darea in plata va fi posibila, dar cu acordul instantei de judecata.

... citeste toata stirea

Noile pachete de cont curent ale Raiffeisen sunt mai slabe decat oferta ING

Raiffeisen Bank isi face reclama in prezent la noile pachete de cont curent pentru persoane fizice, cu o serie de gratuitati la comisioane, precum cel de retragere a banilor de pe card la bancomatele oricarei banci romanesti. Sa vedem insa cat de avantajoasa este oferta bancii, in comparatie cu una dintre bancile concurente, ING.

... citeste toata stirea

Cu cat s-au scumpit creditele din cauza cresterii indicilor de dobanda ROBOR

Un credit imobiliar tip Prima Casa in valoare de 50.000 de euro (225.000 de lei) avea la finalul lunii septembrie o dobanda de 2,69%, formata din ROBOR la 3 luni, care era 0,69%, plus marja maxima de 2% impusa prin lege bancilor.

... citeste toata stirea

CEC Bank acorda credite de nevoi personale fara comisioane, singurul cost fiind dobanda

Diversele taxe si comisioane care se adauga la dobanda pentru un credit au pus mari probleme clientilor bancilor in ultimii ani, intrucat multi nu stiau de aceste costuri ascunse, care in unele cazuri erau destul de costisitoare.

... citeste toata stirea

BCR acorda credite imobiliare tip Prima Casa cu o dobanda de 2,76% pe an

BCR acorda in prezent credite imobiliare tip Prima Casa cu o dobanda de 2,76% pe an.

Este vorba de o dobanda variabila, care se modifica o data la 3 luni, in functie de indicele de dobanda ROBOR 3 luni (in prezent de 0,76%), la care se adauga o marja fixa a bancii, de 2% pe an.

... citeste toata stirea

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, prin care clientii bancii pot beneficia de finantare cu o rata fixa a dobanzii de numai 6,50% pe intreaga perioada de finantare. Campania se deruleaza in perioada 6 aprilie - 30 iunie 2015.

... citeste toata stirea

Ce efecte va avea reducerea TVA la alimente, conform prognozelor economistilor bancilor: inflatie negativa in acest an si cresterea PIB-ului cu 4% in 2016

Reducerea TVA-ului la alimente de la 24% la 9% din iunie 2015, dupa cum a anuntat Guvernul, va avea ca efect reducerea inflatiei in acest an la niveluri negative si stimularea consumului, astfel incat PIB-ul ar putea creste in 2016 cu 4%, fata de prognozele din prezent de doar 3%... citeste toata stirea

Depozitarul Central a ieftinit taxele pentru blocarea si deblocarea actiunilor

Cine nu vrea sa doarma cu actiunile in sectiunea II, la care toti brokerii au acces, si vrea sa le stie blocate in sectiunea I a Depozitarului de unde intermediarii nu le pot transfera va plati taxe de 30-200 lei diferentiate in functie de valoarea pachetului, fata de taxa unica de 200 lei de pana acum.... citeste toata stirea

Service-urile auto dezvaluie capcanele dosarelor de dauna

O asociatie ce reprezinta service-urile auto a dezvaluit capcanele cu care pagubitii se confrunta atunci cand incearca sa isi repare masina pe RCA emis de Astra si Carpatica Asig.

... citeste toata stirea